Terrenos de Inmobiliaria Bonavista

Filtrar / Ordenar / Vista
Provincia, municipio y núcleo
Categoría y tipo
Operación
Precio
Superficie
Varios
 • Más de 25 inmuebles
Parcela rústica en venta en Manresa Parcela rústica en venta en Manresa
12
30.000 €
Hort en venda a la zona d'El Guix, de 446 m2!!! A tocar Manresa, situat a 500 m. de la carretera C16. Per desconnectar de la rutina i poder menjar la pròpia collita. El canal de la Sèquia passa pel costat mateix de l’hort. Hi ha una barbacoa i també un petit espai tancat per guardar les eines. Consulti’ns!!
  Parcela industrial en alquiler en Sant Fruitós de Bages Parcela industrial en alquiler en Sant Fruitós de Bages
  2
  Terreny de 2.250 m2 de lloguer al Pol. Ind. St. Isidre, amb 30 m. de façana i 75 m. de fons. Consulti'ns!
   Parcela rústica en venta en Monistrol de Montserrat Parcela rústica en venta en Monistrol de Montserrat
   12
   Terreny en venda a Monistrol de Montserrat de 555 m2! Per ferse la casa al seu gust i viure envoltat de natura. No ho dubti i truquin's!!!
    Parcela rústica en venta en Castellnou de Bages, rebajada Parcela rústica en venta en Castellnou de Bages, rebajada
    7
    Parcel·la en venda de 584 m2 a tocar l'escola de Castellnou! Completament plana amb 23 m. de façana i 26 m.aprox. de fons. Consulti'ns i anem a veure-la!!!
     Parcela rústica en venta en Balenyà Parcela rústica en venta en Balenyà
     6
     50.000 €
     Estas buscant un solar per fer-te una casa? O prefereixes dos pisos independents amb garatge? Solar en venda a Hostalets de Balenyà ,situat a la zona esportiva, a dos minuts de la C17, zona tranqui-la i amb vistes. La superfície del solar es de 132m2, els quals 8 m son de façana,la edificabilitat permesa es de planta baixa més 2 plantes. Profunditat edificable: la planta baixa pot ocupar tota la superfície del solar i la 1ª i la 2ª planta pot ocupar 12m de fondària. Perfecte per a fer casa unifam...
      Parcela urbana en venta en Monistrol de Calders, rebajada Parcela urbana en venta en Monistrol de Calders, rebajada
      12
      Parcel·la de 930 m2 urbanitzat i molt ben situat!! Hi ha a la disposició de plànols d'un projecte per la construcció d'una casa de 130 m2 més garatge. Consulti'ns!!!
       Parcela urbana en venta en Roda de Ter Parcela urbana en venta en Roda de Ter
       4
       174.328 €
       Solar de 597m2 en venda, per edificar 3 cases unifamiliars. Conjunt de tres parce.les per a dues cases unifamiliars en testera (amb parcel.la de 171m2 cadascuna) i una tercera a tres vents amb una superfície de 255m2 de terreny. El solar està urbanitzat i disposa d'accessibilitat, electricitat, clavegueram, gas natural i ubicat en un nucli consolidat de cases unifamiliars, aprop d'escoles, instal.lacions esportives, supermercats etc... 2 parcel.les de 171m2 de terreny per casa unifamiliar en testera am...
        Parcela urbana en venta en Navarcles Parcela urbana en venta en Navarcles
        8
        80.000 €
        Terreny de 579 m2, situat en la zona de “La Planota” de Navarcles!! en zona molt tranquil•la, zones verdes al costa i amb molt bona connexió amb la sortida del poble. No ho dubti més i anem a veure’l!!!
         Parcela urbana en venta en Sant Salvador de Guardiola Parcela urbana en venta en Sant Salvador de Guardiola
         12
         Situat al c/ Josep Pesarrodona amb una façana de 13 m. i amb sortida a 2 carrers. Vegi-la i faci la vivenda al seu gust!!!
          Parcela industrial en venta en Tona Parcela industrial en venta en Tona
          8
          141.850 €
          Solar industrial en venda al nou polígon “Les Goules” de Tona. Disposa d’una superfície de 2837m² amb fàcil accés des de la carretera C-17.
           Parcela rústica en venta en Roda de Ter Parcela rústica en venta en Roda de Ter
           7
           Solar en venda al sector de l’ Esquerda de Roda de Ter. Zona amb molt bones vistes !!! Solar de 352 m2. 10 metres d'amplada per 35,20 m de llarg. Per a construcció de cases aparellades. Profunditat edificable 14 metres i alçada reguladora 9,5 metres (P.B. 2.P.P.) Es permet l'ús residencial comunitari i la vivenda unifamiliar i bifamiliar. zona tranqui-la, Tots els serveis a peu de solar, solar urbà. (Aigua,gas,electricitat, telèfon, desaigües) totalment urbanitzat (asfaltat i voreres i tota urbanització...
            Parcela rústica en venta en Roda de Ter Parcela rústica en venta en Roda de Ter
            8
            Sector Esquerda de Roda de Ter. Zona amb molt bones vistes !!! Solar de 197 m2. 6 metres d'amplada per 33 m de llarg. Per a construcció de cases en filera construïdes entre mitgeres. Profunditat edificable 14 metres i alçada reguladora 9,5 metres (P.B. 2.P.P.) Es permet l'ús residencial comunitari i la vivenda unifamiliar i bifamiliar. zona tranqui-la, Tots els serveis a peu de solar, solar urbà. (Aigua,gas,electricitat, telèfon, desaigues) totalment urbanitzat (asfaltat i voreres i tota urbanització rea...
             Parcela rústica en venta en Seva Parcela rústica en venta en Seva
             2
             45.000 €
             En venda terreny urbanitzable al Montanyà, Seva. Està situat al costat de la carretera, a 5 minuts de l'autovia i amb molt bones vistes Té una superfície de 756 m2. Truca’ns per a mes informació!!
              Parcela rústica en venta en Roda de Ter Parcela rústica en venta en Roda de Ter
              10
              Sector Esquerda de Roda de Ter. Zona amb molt bones vistes !!! Solar de 352 m2. 10 metres d'amplada per 35,20 m de llarg. Per a construcció de cases aparellades. Profunditat edificable 14 metres i alçada reguladora 9,5 metres (P.B. 2.P.P.) Es permet l'ús residencial comunitari i la vivenda unifamiliar i bifamiliar. zona tranqui-la, Tots els serveis a peu de solar, solar urbà. (Aigua,gas,electricitat, telèfon, desaigües) totalment urbanitzat (asfaltat i voreres i tota urbanització realitzada. Edificable...
               Parcela rústica en venta en Roda de Ter Parcela rústica en venta en Roda de Ter
               4
               En venda solar de 422 m2 de superfície, per a edificació d'habitatge unifamiliar aïllat.. Zona amb molt bones vistes, al riu Ter, el Collsacabra, zona tranqui-la, Tots els serveis a peu de solar, solar urbà. (Aigua,gas,electricitat, telèfon, desaigües) totalment urbanitzat (asfaltat i voreres i tota urbanització realitzada. Existeix avantprojecte, per a la construcció d'un habitatge unifamiliar aïllat. Edificable de forma immediata, disposa de tots els requisits per a demanar llicencia d'obra. Truca’ns ...
                Parcela rústica en venta en Taradell Parcela rústica en venta en Taradell
                106.000 €
                Solar en venda a Taradell, permès construir o be dues cases adossades o 4 pisos. Molt ben situats, si vols mes informació truca’ns.
                 Parcela rústica en venta en Muntanyola Parcela rústica en venta en Muntanyola
                 50.000 €
                 Solar en venda al municipi de Muntanyola, amb una superfície de 1803m2, per a construir una casa a quatre vents. Per mes informació truca’ns.
                  Parcela rústica en alquiler en Navarcles Parcela rústica en alquiler en Navarcles
                  3
                  Hort de lloguer situat a la zona del camí de St. Benet, de 500 m2, pla i apunt de cultivar!! Consulti'ns!!
                   Parcela rústica en alquiler en Manresa Parcela rústica en alquiler en Manresa
                   6
                   Solar en ple centre de Manresa, quasi rectangular, de 129,16 m2, amb 8,70 m de façana per 15 m de profunditat. Consulti'ns!!!
                    Parcela rústica en venta en Taradell Parcela rústica en venta en Taradell
                    3
                    43.500 €
                    Terreny situat al terme municipal de Taradell amb forma de trapezi rectangular, la seva amplada es de sis metres, vint-i-nou metres cinquanta centímetres pel seu cantó mes curt i trenta metres i vint centímetres pel seu costat més llarg amb una superfície total de cent setanta-nou metres Envoltat de vivendes unifamiliars adossades i natura. La edificabilitat permesa es de planta baixa + dos pisos . Situat a tant sols a 5 minuts a peu del centre i a 3 minuts a peu de la parada de busos.
                     Parcela rústica en venta en Taradell Parcela rústica en venta en Taradell
                     3
                     52.500 €
                     Solar econòmic!!! en venda amb una superfície de 186m2, ubicat al barri de Castellets, te una edificabilitat de planta baixa + dos plantes.
                      Parcela urbana en venta en Manresa Parcela urbana en venta en Manresa
                      5
                      260.000 €
                      Solar de 334 m2, cantoner i al centre de Manresa amb unes construccions per enderrocar i edificable en baixos més 3 plantes, amb una superfície total construïble de 1.129 m2. Consulti’ns!!
                      • 1.129 m2
                      Parcela rústica en venta en Vic Parcela rústica en venta en Vic
                      8
                      85.000 €
                      Solar de 180m2 per edificar una casa adossada a la urbanització de Sant Llàtzer (Vic), ideal per fer una casa sostenible i practica. Situat a 3 minuts de la població de Calldetenes. Per a més informació truca'ns sense cap compromís
                       Parcela rústica en venta en Roda de Ter Parcela rústica en venta en Roda de Ter
                       9
                       Solar de 478 m2 de superfície, per a edificació d'habitatge unifamiliar aïllat. Diverses possibilitats. Zona tranqui-la amb molt bones vistes, al riu Ter i al Collsacabra, zona tranqui-la, Tots els serveis a peu de solar, solar urbà. (Aigua,gas,electricitat, telèfon, desaigües) totalment urbanitzat (asfaltat i voreres i tota urbanització finalització juliol 2020).. Edificable de forma immediata, disposa de tots els requisits per a demanar llicencia d'obra. Tipologia d'edificació residencial Aïllada tipu...
                        Parcela rústica en venta en Muntanyola Parcela rústica en venta en Muntanyola
                        60.000 €
                        El terreny, forma part del nucli d'Urbanització de Fontanelles que s’estén a la part meridional de la població de Muntanyola. Disposa de 1.418m2 amb projecte per un Habitatge Unifamiliar Aïllat i Estudi Geologic-Geotècnic, realitzats. Visitem-lo? De segur t'enamorarà.
                         ×Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información.