Terrenos de Inmobiliaria Finques Subirana

Filtrar / Ordenar / Vista
Provincia, municipio y núcleo
Categoría y tipo
Operación
Precio
Superficie
Varios
 • Más de 90 inmuebles
Parcela rústica en venta en Igualada Parcela rústica en venta en Igualada
2
126.000 €
Solar rústic de 19389m2 situat a Igualada, a la urbanització de Sant Jaume de Sesoliveres. Esperem que sigui del vostre interès.
  Parcela rústica en venta en Òdena Parcela rústica en venta en Òdena
  8
  35.000 €
  Solar de 143m2 situat a l'entrada d'Odena. Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita.
   Parcela industrial en venta en La Torre de Claramunt Parcela industrial en venta en La Torre de Claramunt
   2
   Sòl Urbà d'ús residencial, situat a la Torre de Claramunt, Barcelona. Compta amb una superfície de 1202 m², permetent una edificabilitat de 1100 m²aprox . Situat en zona amb bon accés a serveis i comerços. A prop se situen les carreteres C-15, C-244 i BV-2133, per la qual s'accedeix a el casc urbà. Compta amb tot tipus de serveis necessaris com, comerços, supermercats, parcs, etc. Gràcies a la seva proximitat amb el municipi, és una interessant inversió per obtenir rendibilitat, donada la situació estra...
    Parcela industrial en venta en La Torre de Claramunt Parcela industrial en venta en La Torre de Claramunt
    7
    Sòl Urbà d'ús residencial, situat a la Torre de Claramunt, Barcelona. Compta amb una superfície de 156m². Situat en zona amb bon accés a serveis i comerços. A prop se situen les carreteres C-15, C-244 i BV-2133, per la qual s'accedeix a el casc urbà. Compta amb tot tipus de serveis necessaris com, comerços, supermercats, parcs, etc. Gràcies a la seva proximitat amb el municipi, és una interessant inversió per obtenir rendibilitat, donada la situació estratègica de què gaudeix. Molt interessant, no dubtis...
     Parcela urbana en venta en La Torre de Claramunt Parcela urbana en venta en La Torre de Claramunt
     6
     Sòl Urbà d'ús residencial, situat a la Torre de Claramunt, Barcelona. Compta amb una superfície de 586 m², permetent una edificabilitat de 406 m² .Aquesta ubicat a la zona de les Pinedes d'Armengol, urbanització pertanyent a terme municipal de Torre de Claramunt. Compta amb tot tipus de serveis necessaris com, comerços, supermercats, parcs, etc. Compta amb bona accessibilitat privada a través de la BV-2135, C-244 i C-15. Gràcies a la seva proximitat amb el municipi, és una interessant inversió per obteni...
      Parcela rústica en venta en La Pobla de Claramunt Parcela rústica en venta en La Pobla de Claramunt
      2
      Situat a la urbanització de Les Garrigues de La Pobla de Claramunt. Parcel.la de 1114m2 Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita.
       Parcela rústica en venta en Sant Sadurní d'Anoia Parcela rústica en venta en Sant Sadurní d'Anoia
       3
       Terreny urbà de 336m2, ús majoritari residencial de 641 m2 d'edificabilitat total, i amb un màxim de 5 habitatges. Situat a 9 minuts de l'Estació de Tren Sant-Sadurní-d 'anoia i prop de la carretera principal BP-2327. Gran oportunitat d'inversió. Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita.
        Parcela urbana en venta en Piera Parcela urbana en venta en Piera
        2
        54.900 €
        Sòl urbà consolidat amb una superfície de 590 m² barrat per pendent, d'ús residencial. Es troba situat en una posició elevada amb vistes obertes a entorn natural, propera a l'accés a la urbanització. Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita.
         Parcela rústica en venta en Cabrera d'Anoia Parcela rústica en venta en Cabrera d'Anoia
         3
         Solar de 478m2 situat a la urbanització de Can Ros a Cabrera d'Anoia Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita.
          Parcela rústica en venta en Piera Parcela rústica en venta en Piera
          3
          14.500 €
          Terreny pla, amb una arcada i una escala en el seu interior per enderrocar. Ben situat i comunicat amb al centre urbà de Piera, molt a prop de l'Ajuntament, amb tots els serveis a l'abast, supermercats, escoles, llar d'infants, centres mèdics, en definitava, tots els serveis bàsics. El solar té una superfície de 78m2. Molt ben comunicat, fàcil accés en mitjans de tranport públic, autobús i ferrocarrils. Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita.
           Parcela industrial en venta en Igualada Parcela industrial en venta en Igualada
           4
           Consultar Precio
           Parcel.la de 1280m2 amb edificació insdustrial de 3.321m2 Situat a l'emblemàtic barri del REC, a tocar del centre de la ciutat. Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita.
           • 3.321 m2
           Parcela rústica en venta en Vilafranca del Penedès Parcela rústica en venta en Vilafranca del Penedès
           12
           Parcel·la per edifici plurifamiliar, en un entorn privilegiat, d'aproximadament 680 m², sòl urbanitzable, d'ús principalment residencial, situada en una zona exclusiva pertanyent a el municipi de Vilafranca de el Penedès, província de Barcelona. Se situa en una zona segura i tranquil·la. Entorn amb assistència mèdica sanitària, escoles, aparcament, zona comercial, esportiva i verd. Amb fàcil accés per carretera i mitjans de transport públic, tren i autobús.
            Parcela rústica en venta en Igualada Parcela rústica en venta en Igualada
            2
            Solar edificable de 115m2 situat a una zona molt tranquila de la ciutat, amb tots els serveis a l'abast, supermercats, escoles, instituts, llar d'infants, centres mèdics, farmàcia. Ideal per edificar una caseta unifamiliar de planta baixa més dos pisos. Orientació sud, amb sol tot el dia. Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita.
             Parcela rústica en venta en Igualada Parcela rústica en venta en Igualada
             2
             Consultar Precio
             La parcela se encuentra ubicada en el casco urbano de Igualada, muy próxima al Polígono Industrial. El activo tiene acceso mediante la Avenida Mestre Muntaner, Calle de Nicolau Tous y Calle del Dr. Pujades. Se trata de una parcela de geometría poligonal irregular, completamente delimitada por un muro de hormigón prefabricado. En su interior alberga abundante vegetación. Urbanísticamente las fincas se ubican en suelo clasificado como suelo urbano, en zona industrial de edificación continua.
              Parcela rústica en venta en La Pobla de Claramunt Parcela rústica en venta en La Pobla de Claramunt
              4
              Situat a la Urbanització de Les Garrigues, a la Pobla de Claramunt., El solar té una superfície de 1472m Envoltat de natura, a dos minuts de la Pobla de Claramunt, amb tots els serveis bàsics a l'abast, escoles, supermercats, centres mèdics... Ben comunicat per ferrocarrils de la generalitat i autobús. Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita.
               Parcela rústica en venta en Santa Margarida de Montbui Parcela rústica en venta en Santa Margarida de Montbui
               3
               Situat a Santa Margarida de Montbui, al barri de Sant Maure. El solar té una superfície de 165m2 Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita.
                Parcela rústica en venta en Vilanova del Camí Parcela rústica en venta en Vilanova del Camí
                TERRENY amb EDIFICACIÓ en VENDA a VILANOVA DEL CAMÍ Compta amb una superficie de 200 m2 sobre terreny d'uns 500. A reformar completament. Era una antiga llar d'infants.
                • 206 m2
                Parcela rústica en venta en Igualada Parcela rústica en venta en Igualada
                2
                Parcel.la de 612m2 situada a la urbanització Pla de la Roixel.la, a IGUALADA. Zona molt tranquila i a cinc minuts del centre de la ciutat. Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita.
                 Parcela rústica en venta en Sant Martí de Tous, rebajada Parcela rústica en venta en Sant Martí de Tous, rebajada
                 7
                 Solar de 155 m2 situat al poble de Sant Martí de Tous, amb tots els serveis a l'abast, al costat de l'escola i la llar d'infants, del supermercat i la zona esportiva, piscina, molt a prop de l'Ajuntament, consultori mèdic, cinema, casa del teatre Nu. Fibra òptica. Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita.
                  Parcela rústica en venta en Sant Martí de Tous Parcela rústica en venta en Sant Martí de Tous
                  7
                  Solar de 284m2 situat al poble de Sant Martí de Tous, amb tots els serveis a l'abast, al costat de l'escola i la llar d'infants, del supermercat i la zona esportiva, piscina, molt a prop de l'Ajuntament, consultori mèdic, cinema, casa del teatre Nu. Garatge i traster de 65m2 Fibra òptica. Amb fantàstiques vistes a Montserrat. Possibilitat de PERMUTA per Pis a Igualada. Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita.
                   Parcela rústica en venta en Sant Martí de Tous Parcela rústica en venta en Sant Martí de Tous
                   5
                   Solar de 182m2 situat al poble de Sant Martí de Tous, amb tots els serveis a l'abast, al costat de l'escola i la llar d'infants, del supermercat i la zona esportiva, piscina, molt a prop de l'Ajuntament, consultori mèdic, cinema, casa del teatre Nu. Fibra òptica. Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita.
                    Parcela rústica en venta en Sant Martí de Tous Parcela rústica en venta en Sant Martí de Tous
                    3
                    Solar de 310m2 situat al poble de Sant Martí de Tous, amb tots els serveis a l'abast, al costat de l'escola i la llar d'infants, del supermercat i la zona esportiva, piscina, molt a prop de l'Ajuntament, consultori mèdic, cinema, casa del teatre Nu. Fibra òptica. Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita.
                     Parcela rústica en venta en Torrelles de Llobregat Parcela rústica en venta en Torrelles de Llobregat
                     2
                     Solar de 763 m2. Ús majoritari residencial, de 240 m2 d'edificabilitat total, i amb un màxim d'un habitatge. Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita.
                      Parcela rústica en venta en Esparreguera Parcela rústica en venta en Esparreguera
                      2
                      2 solars situats a la Colònia Sedó d'Esparreguera. Superfície total de 2020 m2. Ús majoritari residencial, de 606 m2 d'edificabilitat total. Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita.
                       Parcela urbana en venta en Igualada Parcela urbana en venta en Igualada
                       2
                       174.000 €
                       Edificaciones existentes en la parcela. Suelo - la parcela de terreno o solar para edificar, situado en Igualada, partida "Plan de los Butifarra ", en la que ocupa la extensión superficial aproximada de cuatrocientos cinco metros y veinte decímetros cuadrados. La geometría de la parcela es rectangular con dos de sus esquinas (los propios del frente a un vial peatonal) en chaflán. Esta finca es la última de una isla de la misma tipología. La parcela cuenta con una edificación de planta baja más uno.
                        ×Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información.