Terrenos de Inmobiliaria Finques Subirana

Filtrar / Ordenar / Vista
Provincia, municipio y núcleo
Categoría y tipo
Operación
Precio
Superficie
Varios
 • Más de 95 inmuebles
Parcela industrial en venta en Piera Parcela industrial en venta en Piera
2
8.000.000 €
Solar industrial situat al Polígon de Piera, a tocar de la població amb tots els serveis bàsics a l'abast, supermercats, centres mèdics, escoles, zones verdes, esportives, parcs.Fàcil accés per carretera a l'autopista AP-7 (Jonquera-Tarragona) - A-2 (Barcelona-Lleida i C-15 (Vilafranca.Igualada)Bona comunicació amb transport públic, línia autobús i ferrocarrils de la generalitat. Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita.
  Parcela rústica en venta en Igualada Parcela rústica en venta en Igualada
  2
  Solar al centre d'Igualada d'uns 67 m², amb tots els serveis bàsics a l'abast, supermercats, centres mèdics, hospital, farmàcia, escoles, instituts, llar d'infants, cafeteries-restaurants, zones esportives, verdes.Molt interessant, no dubtis a trucar per concertar visita.
   Parcela rústica en venta en Els Prats de Rei Parcela rústica en venta en Els Prats de Rei
   4
   Solar edificable de 361m2 aprox. Situat al poble de Prats de Rei, zona motl tranquil.la i envoltat de natura. Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita.
    Parcela rústica en venta en Castellolí Parcela rústica en venta en Castellolí
    Solar situat a la urbanització de Els Pinyerets, terme municipal de Castellolí, amb fàcil accés a l'autovia (Lleida-Barcelona) i a l'antiga N-2. La urbanització està a tocar del poble, i s'hi pot accedir a través d'un camí esfaltat (5minuts a peu aprox).Superfície de 860m2 aprox.El poble té forn-botiga, escola, farmàcia-centre mèdic, cafeteries, restaurants, piscina, zones esportives, pistes de pàdel i tennis. Zona tranquil.la i vistes espectaculars.
     Parcela rústica en venta en Castellolí Parcela rústica en venta en Castellolí
     Solar situat a la urbanització de Els Pinyerets, terme municipal de Castellolí, amb fàcil accés a l'autovia (Lleida-Barcelona) i a l'antiga N-2. La urbanització està a tocar del poble, i s'hi pot accedir a través d'un camí esfaltat (5minuts a peu aprox).Superfície de 787m2 aprox.El poble té forn-botiga, escola, farmàcia-centre mèdic, cafeteries, restaurants, piscina, zones esportives, pistes de pàdel i tennis. Zona tranquil.la i vistes espectaculars.
      Parcela industrial en venta en Santa Margarida de Montbui Parcela industrial en venta en Santa Margarida de Montbui
      6
      Solar industrial de 2359m2 segons cadastre situat al Polígon Industrial Plans de la Tossa de Santa Margarida de Montbui. Fàcil accés a l'antiga N-II i l'autovia (Lleida-Barcelona) Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita.
       Parcela rústica en venta en Igualada Parcela rústica en venta en Igualada
       5
       130.000 €
       Situat a la urbantzació Pla de la Massa a Igualada, amb tots els serveis bàsics a l'abast, supermercats, centres mèdics, hospital, escoles, instituts, zones esportives, parcs infantils... el terreny de una superfície de 602m2 Zona molt tranquila i amb vistes espectaculars. Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita
        Parcela rústica en venta en Calaf Parcela rústica en venta en Calaf
        5
        173.200 €
        Terreny en venda amb una superfície construïda de 808 m2. Es pot edificar un edifici plurifamiliar de planta baixa, dues plantes pis més sota coberta al terme municipal de Calaf. No es considera l'ús comercial en ser una zona pràcticament poc comercial i amb poc trànsit de vianants. Qualificació urbanística 6b. Profunditat edificable: 16,00 m Altura reguladora: 10,60 m Superfície solar: 808,42 m² Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita
         Parcela rústica en venta en Capellades Parcela rústica en venta en Capellades
         3
         Solar urbà en venda situat en el municipi de Capellades, província de Barcelona. El solar té una superfície de 741 m² de classe urbà sense edificar. Al seu voltant disposareu de tots el serveis necessaris a l'abast com comerços, supermercats, col·legis, centre mèdic, parcs, zones verdes.. Amb fàcil accés per la carretera B-224 i C-244, a 15 minuts del centre de la població d'Igualada. Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita!.
          Parcela rústica en venta en Òdena Parcela rústica en venta en Òdena
          2
          50.000 €
          Situat al barri de Sant Pere, terme municipal d'Odena, a tocar d'Igualada, a cinc minuts a peu de l'estació de ferrocarrils i línia d'autobús (Igualda - Barcelona), amb tots els serveis bàsics a l'abast, supermercats, centres mèdics, escoles... El solar té una superfície de 148m2. Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita.
           Parcela rústica en venta en Òdena Parcela rústica en venta en Òdena
           2
           45.000 €
           Situat al barri de Sant Pere, terme municipal d'Odena, a tocar d'Igualada, a cinc minuts a peu de l'estació de ferrocarrils i línia d'autobús (Igualda - Barcelona), amb tots els serveis bàsics a l'abast, supermercats, centres mèdics, escoles... El solar té una superfície de 133m2. Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita.
            Parcela rústica en venta en Igualada, rebajada Parcela rústica en venta en Igualada, rebajada
            4
            Solar situat a Igualada (Barcelona), c/ caritat de 1.168,38 m2 de superfície registral de forma rectangular amb orografia del terreny plana sense desnivells. INFORMI'S!
             Parcela urbana en venta en Piera Parcela urbana en venta en Piera
             7
             83.000 €
             Solar situat a Piera a la urbanització el Bedorc, té una superfície de 415 m² amb una edificabilitat aproximada de 709 m², molt a prop de parades d'autobús i bon accés a la carretera BV-2242. Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita.
              Parcela rústica en venta en Igualada Parcela rústica en venta en Igualada
              12
              560.000 €
              Pisos amb varies dependències i serveis. Es troba en un edifici plurifamiliar en construcció, distribuït en 8 habitatges, 3 locals comercials i 3 trasters repartits en planta baixa, dos plantes i planta sotacoberta. Situat a la localitat d'Igualada, província de Barcelona. Els pisos estan distribuïts en varies dependències i serveis. Tenen una superfície aproximada de 43,30 m²- Es troben al centre d'una zona residencial, envoltat per habitatges de similars característiques. Compten amb fàcil accés per ca...
              • 470 m2
              Parcela rústica en venta en Sant Martí de Tous, rebajada Parcela rústica en venta en Sant Martí de Tous, rebajada
              Terreny Urbà situat a Sant Martí de Tous. Amb una superfície gràfica de 1.040 m². La seva referència cadastral és 6426505CG7062N0001TX. Edificabilitat total: 520 m² Nombre màxim d'habitatges: 1 Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita
               Parcela rústica en venta en Sant Sadurní d'Anoia Parcela rústica en venta en Sant Sadurní d'Anoia
               4
               Solar urbà situat a Sant Sadurní d'Anoia. El solar té 336 m2. Ús majoritari residencial, de 641 m2 d'edificabilitat total, i amb un màxim de 5 vivendes. Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita.
                Parcela rústica en venta en Òdena Parcela rústica en venta en Òdena
                6
                35.000 €
                Solar de 143m2 situat a l'entrada d'Odena, amb tots els serveis bàsics a l'abast, supermercats, escoles, llar d'infants, zones verdes, parcs infantils. A dos minuts d'Igualada. Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita.
                 Parcela rústica en venta en Piera Parcela rústica en venta en Piera
                 6
                 90.000 €
                 Solar situat a Piera, a la urbanització Santa Jaume. Té una superfície de 184 m² amb una edificabilitat aproximada de 736 m²t destinat a ús residencial i terciari comercial. Situat a la urbanització de Sant Jaume, terme municipal de Piera, a uns 9 km del centre de la localitat. Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita.
                  Parcela rústica en venta en Calaf Parcela rústica en venta en Calaf
                  5
                  833.000 €
                  Terreny urbà de 1288m2. Ús majoritari residencial, de 4.557 m2 d'edificabilitat total, amb un màxim de 46 habitatges. Situat a Calaf, poble de l'alta Anoia, zona tranquila i amb tots els serveis bàsics a l'abast. Ubicat a pocs minuts de la carretera principal N-141b. Ideal per inversors. Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita.
                   Parcela rústica en venta en Igualada Parcela rústica en venta en Igualada
                   7
                   120.000 €
                   Situat al centre d'Igualada, zona molt tranquil.la, davant d'un parc infantil, amb tots els serveis a l'abast, supermercats, centres mèdics, hospital, farmàcia, escoles, llar d'infants, instituts, centres cívics, zones verdes... El solar té una superfície de 510m2 Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita.
                    Parcela rústica en venta en Capellades, rebajada Parcela rústica en venta en Capellades, rebajada
                    5
                    Sòl urbà format per 2 parcel·les situat a Capellades, província de Barcelona. Té una superfície de 70 m² que permet una edificabilitat aproximada de 46 m²t. Lús permès és el residencial. Es troba ubicat a una zona cèntrica del municipi, a pocs metres de l'Ajuntament. Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita.
                     Parcela urbana en venta en Igualada Parcela urbana en venta en Igualada
                     2
                     170.000 €
                     Terreny amb una superfície de 620 m2 situat a Igualada (Barcelona), Pla de la Massa. Preu a convenir. INFORMI'S!
                      Parcela industrial en venta en La Torre de Claramunt Parcela industrial en venta en La Torre de Claramunt
                      2
                      Sòl Urbà d'ús residencial, situat a la Torre de Claramunt, Barcelona. Compta amb una superfície de 1202 m², permetent una edificabilitat de 1100 m²aprox . Situat en zona amb bon accés a serveis i comerços. A prop se situen les carreteres C-15, C-244 i BV-2133, per la qual s'accedeix a el casc urbà. Compta amb tot tipus de serveis necessaris com, comerços, supermercats, parcs, etc. Gràcies a la seva proximitat amb el municipi, és una interessant inversió per obtenir rendibilitat, donada la situació estra...
                       Parcela industrial en venta en La Torre de Claramunt Parcela industrial en venta en La Torre de Claramunt
                       7
                       Sòl Urbà d'ús residencial, situat a la Torre de Claramunt, Barcelona. Compta amb una superfície de 156m². Situat en zona amb bon accés a serveis i comerços. A prop se situen les carreteres C-15, C-244 i BV-2133, per la qual s'accedeix a el casc urbà. Compta amb tot tipus de serveis necessaris com, comerços, supermercats, parcs, etc. Gràcies a la seva proximitat amb el municipi, és una interessant inversió per obtenir rendibilitat, donada la situació estratègica de què gaudeix. Molt interessant, no dubtis...
                        Parcela urbana en venta en La Torre de Claramunt Parcela urbana en venta en La Torre de Claramunt
                        6
                        Sòl Urbà d'ús residencial, situat a la Torre de Claramunt, Barcelona. Compta amb una superfície de 586 m², permetent una edificabilitat de 406 m² .Aquesta ubicat a la zona de les Pinedes d'Armengol, urbanització pertanyent a terme municipal de Torre de Claramunt. Compta amb tot tipus de serveis necessaris com, comerços, supermercats, parcs, etc. Compta amb bona accessibilitat privada a través de la BV-2135, C-244 i C-15. Gràcies a la seva proximitat amb el municipi, és una interessant inversió per obteni...
                         ×Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información.